„KUVA SE, KUVA” interaktivni mjuzikl

 MALI POZORIŠNI MARATON

Subota, 25. novembar 2017.                         Početak u 18:30           KIC MLADOST FUTOG

Preko sedam gora i sedam mora, stiže zastrašujući glas sa glavnog čarobnog dvora.Vodenu i Šumsku vilu, kao zaštitnice sve prirode na zemlji, šalje Savet bajki po veoma važnom zadatku, jer likovima iz bajki nije dobro! Jeli su svakave brze i nezdrave hrane! Umesto jabuka jeli su bombone, a umesto spanaća – čips! Pili su razna slatka, obojena i gazirana pića, umesto čiste, bistre izvorske vode!Ukoliko pod hitno ne dobiju čarobni napitak, neće moći da nastave da rade svoj posao u bajkama, jer neće imati dovoljno snage koja leži u vitaminima…i….neće više biti bajki!!!

Problem je u tome što je Savet bajki Vodenoj i Šumskoj vili dao recept za čarobni napitak, ali u zagonetkama! A, zašto u zagonetkama? Zato što taj recept jedino može da odgonetne Čarobni kuvar!

U ovom zabavno-edukativnom, interaktivnom mjuziklu deca zajedno sa Čarobnim kuvarom Žakom imaju zadatak da poznavanjem zdrave hrane odgonetnu tajne sastojke čarobnog napitka koji će pomoći likovima iz bajki da ozdrave, a time se i sami podsećaju na to šta treba, a šta ne treba jesti i piti.

 Završna predstava mlađe  grupe dece, članova udruženja Kreativni studio „Čarolija“

ULAZ 350,00 din za 3 predstave (grupne 250,00 din.)

partner  KREATIVNI STUDIO ČAROLIJA

www.carolija.tv    Tel 021 382 6931; 069 333 6903


KIC MLADOST FUTOG   Cara Lazara 42  www.facebook.com/kicmladost.futog   Tel. 021 895 598